×

Hvis du er interesseret i at leje en bolig i Oasen er du velkommen til at udfylde nedenstående felter – herefter vil du blive kontaktet af Calum pr. mail.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på leje i Oasen
  .
  INTERESSELISTE
  Scroll ned

  Mer' end en bolig

  Oasen byder ikke kun på nye, flotte lejelejligheder i god kvalitet. Oasen byder også på skøn natur og en række fællesfaciliteter, som vil gøre din hverdag lettere og lidt mere speciel.

  • På parkeringspladsen holder der en el-bil, som du kan låne til en favorabel pris, når du har brug for det.
  • Selvom du bor i lejlighed, skal du ikke snydes for livet udendørs. Her får du og de andre beboere en fælles søpark, små private haver med kolonihavehus, sydvendte terrasser med solsenge, borde, stole og grill. Til børnene er der opstillet en legeplads.
  • Til dig, der godt kan lide at bruge dine hænder og rode med biler, cykler, træ eller andet, så har Oasen også sit eget værksted.
  • Får du gæster, der ønsker at overnatte, kan du booke én af de lækre gæstesuiter med dobbeltsenge og privat bad. Og skal du holde fest, så har Oasen også eget festlokale med køkken og grill.
  • I Oasen er der også et fitnessrum som gør det nemt for beboerne at holde formen ved lige.

  Så vi mener det, når vi siger; Oasen ER mer’ end en bolig!

   

  Bemærkning: Dette billede er et eksempel.

  Tæt på alt i Aalborg

  Oasen er centralt beliggende øverst på Skalborg Bakke midt i Digterkvarteret, som er en spændende bydel i udvikling og med stort potentiale. Her bor du tæt på både Aalborg Midtby og City Syd – og en frisk gåtur fra Sofiendals Enge og Østerådalen.

  Her er du tæt på alt – centrum, natur og infrastruktur
  2 min. til motorvej til- og afkørsel
  5 min. til Skalborg Station
  2 min. til bus
  2 min. til indkøb
  3 min. til skole og institution
  2 min. til idræts- og sportsanlæg
  6 min. til City Syd
  15 min. til Aalborg Midtby

  Sofiendalskolen

  Sofiendalskolen er en kommunal folkeskole beliggende kun 3 minutter fra Oasen. Skolen er en moderne tresporet skole med 0.-9. årgang og specialklasser, og har ca. 650 elever.

  Aalborg Sportsklub

  Kun 2 minutter fra Oasen ligger Aalborg Sportsklub. Her har du mulighed for at dyrke sport lige fra badminton, bordtennis og fodbold til håndbold og krolf.

  Indkøbsmuligheder

  Du skal ikke gå langt for at handle frugt, mælk og brød, for lige over på den anden side af vejen ligger Meny og Lagkagehuset. Og så er der selvfølgelig alle muligheder for den helt store shoppetur i City Syd, som kun ligger 3 minutter fra Oasen.

  Copyright 2019. All Rights Reserved Calum A/S – 3D visualization & web design by Dimension Design