×

1. etape er udlejet. Men du kan allerede nu skrive dig op til en lejlighed i 2. etape, som står klar til indflytning i sommeren 2021

Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på leje i Oasen
.
SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN TIL ETAPE 2

Lejeboliger i Oasen

Oasens består af 220 elegante lejeboliger i varierende størrelser fra 48 til 117 m2. Boligerne er tegnet med fokus på optimale planløsninger, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Bebyggelsen er opført som en markant karré i sandfarvede, blødstrøgne teglsten, der vender ryggen mod vejen og danner en skærmet og tryg oase. Herinde er alle lejligheder orienteret mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier giver udsigt til livet i det grønne.

Lejlighederne har enten sydvendte altaner eller terrasser vendt mod gårdspladsen og de store, gamle træer, der omkranser den private søpark. På de øverste etager er der god udsigt ud over Skalborg.

Se alle boligerne her ›

2 værelser

Lejligheder fra 48 m2 og op til 49 m2
Ideel til dig, som studerer.

Se alle 2. værelses lejligheder ›

3 værelser

Lejligheder fra 71 m2 og op til 96 m2
Ideelle til den lille familie eller jer der har brug for lidt mere plads efter børnene er flyttet fra reden.

Se alle 3. værelses lejligheder ›

4 værelser

Lejligheder fra 94 m2 og op til 117 m2
Ideelle til den lidt større børnefamilie, eller til jer der har brug for lidt ekstra plads at udfolde sig på – også når børnebørnene kommer på besøg.

Se alle 4. værelses lejligheder ›

Passer til alle behov

Oasen er et enestående område i Aalborg af høj arkitektonisk kvalitet, hvor børnefamilier, unge og ældre har mulighed for at bosætte sig i fællesskab. Oasens lejligheder er i varierende størrelser, passer til al slags liv og opfylder rigtig manges ønsker og behov.

Her bliver du budt velkommen til det gode liv og fællesskab i det grønne.

Se alle boligerne her ›

Høj boligkvalitet i enhver detalje 

Oasen opføres i meget høj kvalitet, så du med garanti vil opleve et harmonisk, samlet helhedsudtryk ude som inde. Alle lejlighederne har:

  • Præsentabel opgang med overdækket indgang
  • Optimal arealudnyttelse
  • Store sydvendte altaner
  • Køkken og øvrigt inventar i god kvalitet (Svane)
  • Gulvvarme
  • Alt i hvidevarer
  • Generelt god og gedigen kvalitet

Copyright 2019. All Rights Reserved Calum A/S – 3D visualization & web design by Dimension Design