×

1. etape er udlejet. Men du kan allerede nu skrive dig op til en lejlighed i 2. etape, som står klar til indflytning i sommeren 2021

Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på leje i Oasen
.
SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN TIL ETAPE 2
Scroll ned

Mer' end en bolig

Oasen byder ikke kun på nye, flotte lejelejligheder i god kvalitet. Oasen byder også på skøn natur og en række fællesfaciliteter, som vil gøre din hverdag lettere og lidt mere speciel.

  • På parkeringspladsen kommer der til at holde to elbiler, som du kan låne til en favorabel pris, når du har brug for det.
  • Selvom du bor i lejlighed, skal du ikke snydes for livet udendørs. Her får du og de andre beboere en fælles søpark, små private haver med redskabsskur, sydvendte terrasser med solsenge, borde, stole og grill. Til børnene opstilles en legeplads.
  • Til dig, der godt kan lide at bruge dine hænder og rode med biler, cykler, træ eller andet, så har Oasen også sit eget værksted.
  • Får du gæster, der ønsker at overnatte, kan du booke én af de lækre gæstesuiter med dobbeltsenge og privat bad. Og skal du holde fest, så har Oasen også eget festlokale med køkken og grill.
  • Nyd det søde liv, som på et lækkert hotel. Efter en tur i Oasens eget fitnessrum, kan du forkæle dig selv i spabadet og saunaen og bare nyde livet.

Så vi mener det, når vi siger; Oasen ER mer’ end en bolig!

 

Bemærkning: Billederne kan afvige fra hvordan det endeligt kommer til at se ud, når byggeriet og fællesområderne står færdigt.

Tæt på alt i Aalborg

Oasen er centralt beliggende øverst på Skalborg Bakke midt i Digterkvarteret, som er en spændende bydel i udvikling og med stort potentiale. Her bor du tæt på både Aalborg Midtby og City Syd – og en frisk gåtur fra Sofiendals Enge og Østerådalen.

Her er du tæt på alt – centrum, natur og infrastruktur
2 min. til motorvej til- og afkørsel
5 min. til Skalborg Station
2 min. til bus
2 min. til indkøb
3 min. til skole og institution
2 min. til idræts- og sportsanlæg
6 min. til City Syd
15 min. til Aalborg Midtby

Sofiendalskolen

Sofiendalskolen er en kommunal folkeskole beliggende kun 3 minutter fra Oasen. Skolen er en moderne tresporet skole med 0.-9. årgang og specialklasser, og har ca. 650 elever.

Aalborg Sportsklub

Kun 2 minutter fra Oasen ligger Aalborg Sportsklub. Her har du mulighed for at dyrke sport lige fra badminton, bordtennis og fodbold til håndbold og krolf.

Indkøbsmuligheder

Du skal ikke gå langt for at handle frugt, mælk og brød, for lige over på den anden side af vejen ligger Meny og Lagkagehuset. Og så er der selvfølgelig alle muligheder for den helt store shoppetur i City Syd, som kun ligger 3 minutter fra Oasen.

Copyright 2019. All Rights Reserved Calum A/S – 3D visualization & web design by Dimension Design