×

Hvis du er interesseret i at leje en bolig i Oasen er du velkommen til at udfylde nedenstående felter – herefter vil du blive kontaktet af Calum pr. mail.

  Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på leje i Oasen
  .
  INTERESSELISTE
  Scroll ned

  Brug for en bil en gang i mellem?

  CALUM Oasen har fået miljøvenlig delebil

  I CALUM Oasen står der en elektrisk delebil tæt på dig. En delebil er genial, når du kun har brug for bil en gang i mellem. Du deler bil med dine naboer og bruger bilen alt efter, hvornår du har booket den.

  Du henter og afleverer altid bilen samme sted.

  Vi har indgået et partnerskab med TADAA!, som i forvejen driver delebilsforretning. Det betyder, at du bruger TADAA!s app til at booke, åbne og låse delebilen. Det er også TADAA! du skal have fat i, når du får brug for hjælp med delebilen.

  Bliv medlem nu og få gratis oprettelse.

  *Betingelser: Tilbuddet er udstedt af CALUM Oasen og kan kun benyttes af beboere hos CALUM Oasen. Tilbuddet kan udelukkende indløses hos serviceprovider TADAA! på www.tadaacar.dk under registrering af nyt medlem . Tilbuddet dækker over gratis oprettelse. Værdi: 199,-

  Sådan bliver du medlem

  Gå ind på www.tadaacar.dk og tryk ”Tilmeld” Vælg ”CALUM Oasen” under område ved tilmelding.

  Her finder du bilen

  P-pladsen på Karen Blixen Vej 5, 9200 Aalborg SV

  Copyright 2019. All Rights Reserved Calum A/S – 3D visualization & web design by Dimension Design